Covidový cirkus bude? Kolik se provalí „virových“ lží? Haff pronásledován FBI

 Washington – 14.12.Americký kongres si vyžádal od Bílého Domu údaje o původu COVID-19. Ve veřejném prohlášení o tom informoval Výbor pro kontrolu a reformu Sněmovny reprezentantů. Je to prý nezbytné pro ochranu Američanů. Většina světa si ale myslí něco jiného. Výsledky šetření zajímají celou planetu.

«Člen sněmovního výboru pro kontrolu a reformy James Comer a člen Sněmovního výboru pro legislativu Jim Jordan, požadují na vysoce postavených zástupcích Bidenovy administrativy … nezbytnou informaci pro šetření Výboru pro kontrolu o původu COVID» – praví se v prohlášení.

Mimo to, zveřejnili kongresmani poprvé jména 40 osob, od nichž bude výbor «požadovat záznamy rozhovorů».

Dopisy požadující potřebné dokumenty a informace o původu COVID-19 byly opakovaně zaslány ministru zdravotnictví Chavieru Beserremu, hlavnímu imunologovi země Antony Faucimu, poradci Bidena pro vědu Francisi Collinsovi – genetikovi, který vedl „Projekt lidského genomu“, dále pracovníkovi úřadu NSA (Úřad pro národní bezpečnost), a také dalším zástupcům vědeckého a zdravotnického světa.

Výbor uvedl, že vyšetřování je nezbytné pro ochranu Američanů do budoucna a ke zjištění příčin původu koronaviru. Jak tvrdí prohlášení, národní zdravotní instituce udělovala štědré granty z prostředků daňových poplatníků, například pro laboratoře v čínském Wuchanu. Právě za tyto peníze měl být prováděn výzkum – a tento fakt bude výbor také kontrolovat.

Jak informoval počátkem prosince list The Sun, vědec Andrew Haff, který tvrdil, že COVID-19 byl vytvořen v čínské laboratoři za financování USA, obvinil FBI z pronásledování. Zároveň bylo zdůrazněno, že Haff byl dříve prezidentem organizace EcoHealth Alliance a pracoval s utajovanými údaji. Ve své knize „The Truth about Wuhan“ (Pravda o Wuchanu) autor tvrdí, že pandemie COVID-19 je výsledkem financování USA práce na vytvoření viru v Číně.

Vědec je přesvědčen, že poté, co se rozhodl zveřejnit informaci o viru, zahájil proti němu Washington «Nezákonnou psychologickou operaci». Blízko jeho obydlí se začaly objevovat vojenské drony, jeho dům byl okraden a počítač i telefon byly hacknuté. Dokonce k němu, jak tvrdí, vtrhnul neznámý jedinec, ve snaze odstranit nějaké fotografie z počítače.

Není ani tak důležité pro svět, co výbor zjistí, jako to, co bude chtít Kongres zveřejnit. Protože nejsou to jen američtí daňoví poplatníci, kdo by si velmi přáli znát skutečnou míru rizika, a také neméně důležitou skutečnost – kolik národních vlád, zejména Evropy, o předpokládaných podvodech vědělo.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..