Ruské safari na Leopardy odstartováno. Za kolik že je německá leopardí «kožka»?

Před 80 lety předci dnešních Rusů odstřelovali všechnu vzteklinou postiženou zvěř, ať to byl Tiger či Panther – co se jakýmsi podivným způsobem zatoulala mimo své území, časové pásmo i klimatickou zónu. Tehdy věřili, že je definitivně zahnali. Dnes se ale povídá, že se má ve stepích a lesích Donbasu co nevidět objevit Leopard. Zřejmě má Západ, snad v důsledku pandemie, nějaké vážné komplikace s hlavou – Totální ztrátu paměti.

K odstřelu zbloudilé „zvěře“ se střelci v ruské zemi na frontě už nachystali. Ale tu ejhle, další novinka dorazila! Za každé postřelené, toto vzteklinou nakažené zvíře, se chystá ruská společnost «FORES» na zařízení pro ropné vrty, vyplatit docela slušnou prémii. Za prvního Leoparda5 milionů rublů (bratru 1,7 mln Kč), za každého dalšího 500 tisíc rublů.

To samé se týká doposud v ruských krajích nevídaného zvířete jménem «Abrams». Zato ptáčci, ze stejné klimatické zóny – s  kroužkovým značením F-15 a F-16, si FORES cení ještě víc. Za prvního postřeleného, co doletí do doněckých stepí, připadne nejšikovnějšímu střelci 15 milionů rublů (cca přes 5 mln. korun).

Ovšem, aby toho nebylo málo, téměř okamžitě se ozval (super chlap – novinář, herec a volontér) Ivan Ochlobystin. Tak bleskově se myšlenka ujala.

…« S neskrývanou radostí k vám spěchám se zprávou, že zástupci některých velkých ruských společností mě zmocnili sdělit, že nabízejí prémii 10 milionů rublů za každý dodaný (i poškozený 😊) Abrams.», sděloval Ivan Ochlobystin.

Hned další den se ale k Ivanovi připojil i hlava Zabajkalí Alexnadr Osipov, který slíbil – konkrétně svým zabajkalským bojovníkům až 3 miliony za jeden «kus» této «toulavé» zvěře.

Safari se tak stává stále hazardnější a napínavější.

Ptejme se tedy, kam až to může vést, zamyslíme-li se fakt alespoň trošku vážně. Tak za prvé. Na «ruskou štvanici» si určitě budou chtít zajet mnozí občané světa, a především z Blízkého východu. Například Iráčané. Ještě před 15 lety sestřelovali tyto Abrams u sebe, ve své vlasti a nebudete věřit čím – ručním granátometem RPG-7 (výroba 1961!). A jak to dělali? Přiblížili se takové kořisti z křídla a stříleli ho… do zadní části. Sejmuli jich bratru kolem 600 kusů. A to z 1135 dovezených. Kolik se z nich podařilo obnovit, není přesně známo. Američané sice tvrdili, že skoro všechny, s výjimkou 37. No ale řekněme si poctivě, on jim snad ještě někdo bude věřit na slovo?

Takže teď si Iráčané a mnozí další mohou prostě střihnout služební cestu na Donbas a vrátit se odtud jako bohatí lidé. Na poměry Iráku zcela jistě. Ono celkově, všichni lidé Blízkého Východu a severu Afriky, po nichž se «projel» parní válec firmy USA – moc potřebují peníze… nejspíš proto by mohlo stačit vyhlásit nábor.

No a za druhé. Komu se asi bude chtít lézt do kabiny těch Leopardů a Abramsů? S radostí a nadšením. Věda, že tentokrát na ně byl zahájen skutečný lov, který není jen za peníze. To budou muset být sebevrazi – kamikadze, samurajové, harakiri, šmik…!

Tolik autor Alexandr Bočkarev, z hlubin internetu.

————————————————————————————-

Osobně bych ještě dodala dva postřehy.

Za prvé. Blízký východ a Afrika jsou obecně známé svou «láskou» vůči USA, které dobře v mnoha zemích znají z vlastní zkušenosti jako nebezpečně prolhanou a zrádnou americkou slibotechnu. Takže jim mají co oplácet.

Na a za druhé, bych ráda vzkázala všem angažovaným bohatým ruským patriotům. «Chlapi, prosím pěkně, nepřehánějte to! Protože jinak uvidíme hrdinné žluto-modré vojáky, jak vám v uspořádaném zástupu nesou k odevzdání všechnu tu zvěř i ptactvo, úplně nedotčené a navíc, převázané růžovou mašličkou. A to i se zahraničními osádkami. Takže, všeho dobrého pomálu stačí, drahouškové. 😊

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..