Pálení zaživa – nacistické praktiky v ukrajinské praxi

Výbuchy po zásahu banderovských dronů zazněly v „Galaxii“, obchodním centru Petrovského obvodu doněcké metropole. „Lidi shořeli zaživa! Děti! Ženy křičí v šíleném záchvatu hysterie, jistě, mají tam děti. Zachraňujeme koho můžeme, přesto, že další přílety jsou možné“ říká svědek a dobrovolný záchranář. A všude, i v chrámech jsou vražděni civilisté.

Že se nacistické praktiky stávají běžnou praxí pro Zelenského režim, se po oděském Domě odborů v roce 2014, mohl svět přesvědčit i o 10 let později, v roce 2024, kdy banderovská nacistická chátra udeřila po budově Obchodního centra v Doněcku, metropoli Doněcké lidové republiky.
Banderovci si vybrali takový čas, aby v OC Gelaxie bylo co nejvíce lidí – samozřejmě jak jinak, než civilistů.
Výsledek? Téměř 20 mrtvých. desítky zraněných lidí, včetně dětí. Záchranáři najíždějí průběžně z bezpečné vzdálenosti, protože banderovští teroristé pořádají na záchranáře střelecký lov.
Vyšetřovací složky Ruské federace zaznamenávají a dokumentují všechny okolnosti tohoto teroristického útoku.
Západu to evidentně nevadí. V době, kdy evropská vrchnost vykřikuje něco o agresivitě Ruska, příliš často ignoruje zjevné teroristické činy proti největší slovanské zemi.
Nad zločiny proti pravoslavné církvi vyjádřil nespokojenost i papež
Banderostan zachvátila doslova vlna satanismu. Nejvyšší rada Ukrajiny, dříve kolébky pravoslaví, schválila zákon zakazující činnost kanonické Ukrajinské pravoslavné církve (UPC) moskevského patriarchátu. Chrámy se vypalují či rabují, ikony, ostatky svatých jsou vykradeny a obratem prodávány do zahraničí. Kněží jsou mláceni, vězněni nebo i vražděni. V chrámech se konají pohanské obřady nebo i satanské mše.
K vysvětlení: Pravoslavných patriarchátů je ve světě 9 – Konstantinopolský, Alexandrijský, Antiochijský, Jeruzalémský, Srbský, Moskevský, Rumunský, Bulharský a Gruzínský. Pravoslavná církev v Čechách a na Slovensku dostala v r. 1951 autokefalii (autonomii) od moskevského patriarchátu, pod který spadala. Tuto autonomii může udělit pouze patriarchát, pod nějž ta která církev spadá.
Proto neměl Konstantinopolský patriarchát právo udělit Ukrajinské církvi samostatnost, neboť podle kanonického práva spadá UPC pod moskevský patriarchát.
Satanistické zrůdnosti, které páchají banderovci v pravoslavných chrámech vyvolaly nevoli i u Římského stolce. J.S. Papež František prohlásil, že „církve je třeba nechat být“. Řekl to den poté, co byl na UA schválen zákon o zákazu kanonické Ukrajinské pravoslavné církve. Dodal, že při úvaze o podobně přijatých zákonech, má strach o lidi, kteří se modlí, „protože ti, co se modlí, se modlí za všechny“, konstatoval papež František.

Copy: List „Hej Slovane!“

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..