Banderovský teroristický útok v Kurské oblasti

Dokonce zkušení experti západních renomovaných médií pochybují o účelnosti útoku banderovců na ruské civilisty a civilní objekty v ruské Kurské oblasti. Cílem teroristů jsou nemocnice, školy, OC, lidé, kteří utíkají před drony a střelami.

„Viděli jsme, jak Ukrajinci stříleli po projíždějícím autě, pak vytáhli mrtvého řidiče z auta, nasedli a tímto autem odjeli“, vypráví v kanálu Telegram náhodní svědci, kteří se před vrahy stihli ukrýt.
Zvěrstva ale příliš nepřekvapují. „Elitní“ jednotky, které Zelenskij proti civilistům nasadil, patří k útvarům, jejichž příklon k banderovským nacistickým praktikám je nejen znám, ale i zdokumentován, jako týrání a vraždění válečných zajatců, znásilňování, rabování civilního obyvatelstva… akce, z nichž řadu natáčeli teroristé sami.
Nejsou to násilně zaverbovaní Ukrajinci. Součástí dnešních jednotek je například i ukrajinský nacistický batalion „Nachtigal“, pojmenovaný po stejnojmennému nacistickém praporu z II. světové války (Batallion ukrainische Gruppe Nachtigall), přičemž jeho dnešní následovníci si vedou velmi v duchu svých předchůdců.
Teroristický přístup je naprosto zřejmý, protože střelba po civilních vozech, po sanitkách a lékařském personálu, střelba po 9patrovém civilním bytovém věžáku, jsou mezinárodně uznávanými teroristickými metodami. V poslední době jsme ale svědky, že i v jiných regionech světa se teroristický přístup stává naprostou normou.
Média po celém světě se ptají, čeho chtělo ukrajinské vedení tímto krokem dosáhnout. Údajné konkrétní cíle jsou podle Západu dva: Kurská jaderná elektrárna a plynovod do Evropy – Rakouska, Maďarska a Slovenska. V obou případech ale mělo jít nikoli o obsazení (na to podle všech vojenských odborníků Ukrajina prostě nemá potřebný potenciál. Krom toho byly nasazené elitní jednotky, které by byly podstatně platnější na Donbasu, což říkají sami ukrovojáci na přední linii. Jak Západní experti, tak ukrajinští vojáci jsou navíc přesvědčeni, že je tato operace pouze jednosměrnou jízdenkou. Vývoj v Kurské oblasti to potvrzuje.
Ruští vojenští odborníci však upozorňují, že záměr může být podstatně širší. Mnohým (i ze Západu) je jasné, že Donbaská fronta je v režii Ruska, navíc, jsou lidské zdroje Ruska podstatně větší, než ukrajinské. K tomu, bez podpory amerických satelitů by se ukrajinská armáda ocitla ve slepé zóně, protože ani ty nejlepší drony daleko nedohlédnou. Ukrajinská armáda nemá ani podporu ze vzduchu, na rozdíl od Ruska, které drtí ukrajinskou armádu právě ze vzduchu a vychvalované F-16 prostě nejsou. Proto vojenští experti předpokládají, že se jedná o západní průzkum bojem, tedy možnou přípravou na velkou válku Západu proti Rusku.
Velmi zkušení vojenští odborníci, a nejen v Rusku, jsou si ale jistí, že hlavním cílem tohoto teroristického útoku bylo znemožnění jakýchkoli jednání mezi Ruskem a Kyjevem. A ten, kdo má na tom největší zájem nejsou USA, ale Anglie, tradiční rusofob.
Žádný ze zvažovaných vojenských cílů dosažen není. Rusko vytlačuje ukrajinsko-západní nacistické jednotky z ruského území, elektrárna je v bezpečí. Žádná výměna území či elektráren nebude, protože na ruském území nezbude ani jeden nácek.
Putinova slova, že s teroristy se nevyjednává, nikdo neodvolal a Západ se musí připravit na tvrdou odvetu. Bude-li vojenská, kdo ví, ale určitě bude. Nicméně, cokoli děla ukrajinská vrchnost, je služba západním páníčkům. Myslet si, že bez jejich požehnání by k něčemu vůbec došlo, je přinejmenším úsměvné. Jen ožebračené zaprodané slovanské národy skončí. Stejně jako skončily v nacistické okupaci o necelých sto let dřív. Jenže dnes už je nikdo nepřijde zbavit germánsko-anglosaské smyčky.

(List „Hej, Slovane!“… str.6)

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..